Wat is de beste zalf, crème of middel tegen een koortslip?

Wat er ook gebeurt en wanneer een koortslip ook komt… deze komt altijd ongelegen! Maandelijks krijgt de redactie van Koortslippreventie.nl talloze vragen als, ‘’Hoe kom ik zo snel mogelijk van mijn koortslip af?’’ of ‘’Welke zalf werkt het beste tegen een koortslip?’’ Gelukkig hebben wij overal een antwoord op!

Al een tijdje weten wij af van het bestaan van Fenistil Koortslipcreme en weten wij dat deze koortslipcrème erg goed werkt. Maar omdat we niet te vroeg wilden juichen, hebben we een aantal consumenten gevraagd om dit product uitgebreid te testen. Wat blijkt? Dit product komt met afstand het beste uit onze test!

We hebben Fenistil Koortslipcreme vergeleken met een aantal andere zalfjes, middelen en crèmes. Vanwege de effectieve werking (effectieve genezing en verlicht meteen de pijn) en de snelle genezing (bij op tijd beginnen zo’n 2-3 dagen in plaats van 6-10 dagen) waren onze proefpersonen erg enthousiast. Wel merken zij op dat het belangrijk is om van de koortslip af te blijven op het moment dat de crème is aangebracht.

Wij hebben de crème onder andere vergeleken met Zovirax, SoreFix, Aciclovir, Idyl en huismerk zalfjes van diverse drogisterijen. Wil je meer informatie over het product Fenistil Koortslipcreme of wil je meteen bestellen? Klik dan hier.

Herpotherm en L-lysine
Om in de toekomst een koortslip te kunnen voorkomen, adviseert Koortslippreventie.nl om de Herpotherm aan te schaffen. De Herpotherm is een elektrisch apparaatje dat door middel van warmte een opkomende koortslip verdwijnt.
Klik hier voor meer informatie.

Mensen die regelmatig last hebben van het Herpes virus, adviseren wij om l-lysine supplementen te slikken. Deze supplementen verhogen de weerstand en pakken het Herpes virus aan waardoor het aantal koortslipuitbraken significant zal afnemen.
Klik hier voor meer informatie.